Tomas Brolin satsar på Andelskungen.se

VM-94 hjälten Tomas Brolins nya affärsengagemang heter Andelskungen.se, där han från årsskiftet gått in som delägare och expert inom trav och olika sportspel. Andelskungens spelbutik i Sollentuna är Sveriges i särklass största ATG-ombud, och förutom andelsspel på V75 & V86 över nätet, så kommer man inom kort även att erbjuda olika sportspel på www.andelskungen.se

VM-94 hjälten Tomas Brolins nya affärsengagemang heter Andelskungen.se, där han från årsskiftet gått in som delägare och expert inom trav och olika sportspel. Andelskungens spelbutik i Sollentuna är Sveriges i särklass största ATG-ombud, och förutom andelsspel på V75 & V86 över nätet, så kommer man inom kort även att erbjuda olika sportspel på www.andelskungen.se. Redan nu kan man dock använda tjänsten liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.

Andelskungen.se vision är att kunderna över nätet ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad man ska kunna erbjuda kunderna. Köp en andel i det som intresserar dig och luta dig tillbaka i soffan. Olika experter, s.k. ”tipsters”, har redan gjort jobbet åt dig och du kan köpa andelar i de system du tycker verkar bäst.

– Med min bakgrund inom trav, fotboll och spel var det ett enkelt beslut att fatta när chansen dök upp att engagera sig i detta, säger Tomas Brolin. Andelsspelen på V75 och V86 är ett enkelt sätt att få tillgång till större system som olika experter bidrar med varje vecka. Om du tippar själv eller med ett gäng kompisar på andra sportspel, så vill man ju kunna följa resultaten live och rätta sin kupong utan att behöva söka på olika sajter. På andelskungen.se får du en bild som innehåller dina rader med liverättning, information och uppdateringar. Man mailar bara systemet till kompisarna så kan även dom använda liverättning.

Succé för Andelskungens podcast
Andelskungen.se har sedan drygt ett år en podcast inför helgens V75 och övriga sportspel.

Tomas Brolin har nu anslutit till Chrille ”Krukan” Eriksson och Micke Norinder, som ger insidetips och speldrag men även pratar trav och sport i största allmänhet. Podcasten har blivit mycket uppskattad och nya avsnitt släpps varje torsdag eftermiddag/kväll. 30.000 lyssnare varje vecka, och det ökar stadigt. (källa iTunes)

– Vi är ett skönt gäng som bjuder på oss själva och delar med oss av våra tips inför helgens V75, säger Tomas Brolin. Med tanke på alla lyssnare så verkar vi fylla en funktion med en avslappnad mix av speltips och kringsnack.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA Code *